|
Edited by OrangePiLinux at 2015-5-11 02:26
Шановні Пані та Панове. Прошу звернути Вашу увагу. Все починалося як аматорський проект і згодом дійшло до завершальної стадії. Скільки безсонних ночей і днів довелось провести, і скільки книжок довелось прочитати і все заради того щоб мати змогу розширити географію користувачів і поціновувачів цих маленьких, чудових і таких необхідних міні-комп’ютерів OrangePi.
Я дуже впевнений що воно було того варте і що від тепер Українці матимуть свій куточок де зможуть розмовляти вільно на різні теми пов’язані з Orange Pi .
Сьогодні я закінчив огляди , хоча впевнений що зможу і далі це робити вже на форумі. Праця Адміністратора є дуже тяжкою- мається на увазі відсутність часу. Як я їх розумію тепер.
Також сьогодні я проіндексував наш з вами сайт на всіх пошукових серверах, до списку ввійшли гугл, бінг, яндекс, мета, тощо.
Коли переді мною була поставлена мета який сервіс вибрати, безкоштовний чи платний, то я зважив всі за і проти, також думаю що на мій вибір вплинуло те що я уже майже сім років користуюся Лінуксом постійно, а він як ви всі знаєте є безкоштовним. Тому до гарного як кажуть швидко звикаєш.
Тому мій вибір був зроблений на рахунок безкоштовного сервісу.
Це не бізнес-проект, а український фан-клуб, тому думаю що це є в межах норми. Я все робив з любов’ю та відданістю.
Саме головне-що про ці маленькі комп’ютери взнає більше тепер людей--що є чудовою новиною. Це так би мовити безкоштовна реклама і в той же час місце для людей що цікавляться світом електроніки.
Запрошую Вас всіх приєднатися на сайт і гуртом розвивати спільноту однодумців Orange Pi в Україні.
Отже, сподіваюсь що вам сподобається: http://orangepi.ucoz.ua/
|
|